langeplank
Captain: Mailing preview
 
vlietlandvlag-kl3

Watersportcentrum Vlietland Maassluis

 

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

 • Agenda
 • Nieuwe steigers op Vlietland
 • Nieuwe (aspirant) leden
 • Jaarvergadering
 • Winterberging
 • Tuintjes
 • Bomenkap
 • Kantine
 • Reageren
polyestershop2018

Agenda:

 • 15 maart laatste dag (droog) schuren
 • 9 april schepen de loods uit
 • 15 april 2022 einde winterberging
 • 22 april Jaarvergadering
 

Nieuwe steigers
De Noordvliet is inmiddels voorzien van de nieuwe steigers, die inmiddels in gebruik zijn genomen (zie nieuws op de site). Berkhout is nu halverwege de Zuidvliet. Als laatste wordt de passantensteiger achter de kantine aangepakt.
Naar verwachting zijn alle steigers klaar als de schepen weer te water gaan.
De steigers worden voorzien van voldoende bolders en ringen, het is dan ook niet toegestaan om zelf attributen aan de steigers te monteren. In voorkomende gevallen kunt u overleggen met de havenmeester of hiervan afgeweken kan worden.

eerstesteigers
 

Nieuwe (aspirant)leden verwelkomd
Voorafgaand aan de laatste bestuursvergadering hebben we nader kennis gemaakt met vijf nieuwe leden. Het zijn de heren Albergen, Beest, Rolaff, Veenman en Vroombout. Wij wensen hun en hun gezin een fijn verblijf toe op onze haven en hopen op een mooie aanvulling op ons verenigingsleven.

 

Jaarvergadering 22 april 2022
Het bestuur verwacht dat door het verplaatsen van de Jaarvergadering naar eind april de kans groter is dat we de Jaarvergadering weer in levende lijve kunnen houden. 
De locatie is zoals altijd weer de kantine van Excelsior.

Aftredend
Liza Deckers en Sjaak van den Heuvel zijn aftredend in het bestuur. Zij geven aan voor nog een termijn herkiesbaar te zijn. Tegenkandidaten zijn zeer welkom. 

Kascommissie
We zoeken nog een kandidaat voor de kascommissie. Die kan natuurlijk opstaan tijdens de vergadering maar nog liever vast nu (via de mail).

swemmer2017

Winterberging
De tijd vliegt, het is zó weer 15 maart, en dat is de laatste dag dat we droog mogen schuren want vanaf 16 maart hebben de schilders vrij spel.

En natuurlijk zorgen we dat er geen troep in het milieu komt en gebruiken we grondzeilen die groot genoeg zijn. En chemisch afval brengen we zelf naar de Milieustraat.

segment

Tuintjes
De groenstrook langs de beschoeiing wordt straks opnieuw ingezaaid met gras. Dit zal door de ZWH worden gemaaid en onderhouden. Het is toegestaan om zelf "uw" stukje grond netjes te onderhouden en er wat perkgoed in te poten, dus géén boompjes, heesters of struiken. Daarnaast moet er langs het tegelpad een strookje gras van 15 cm (halve tegel) blijven staan, dit beschermt het tegelpad tegen verzakken. 
Tuintjes die worden verwaarloosd worden door de ZWH weer van gras voorzien.

 

Bomenkap
Er is vergunning aangevraagd om een aantal bomen rondom de loods te verwijderen. Dit is nodig vanwege overlast voor waterafvoer en beschadiging van bestrating en beschoeiing. Daarvoor in de plaats zal een rijtje knotwilgen worden neergezet. 
Naar verwachting gaat dit na het vaarseizoen plaatsvinden.

admiraal
 

Kantine
We zijn van plan om de kantine alle zaterdagen te bemannen (m/v). Maar de planning laat weinig ruimte tot uitval van vrijwilligers. Dus we zitten nog verlegen om enkele vrijwilligers die dit dankbare werk willen doen voor de vereniging.

 
wakker
 
smit-logo-met-adres

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? KLIK HIER om u af te melden

Reageren op deze nieuwsbrief?
Dat kan. Stuur een bericht naar de communicatiecommissie.

Of benader een bestuurslid per telefoon of op de haven. 

nieuwsbrief-footer
 
zwekologo2019
 

S.W.C. Vlietland

Gemeten  07:00
Temp14°C
WindW1 bft
LV96  
havenzicht