langeplank
Zoeken

Vaarvignetten terug?

29 september 2023  -  Activiteiten
Als het aan de CDA ligt komen de vignetten weer terug in ons vaargebied.Lees hieronder uit het verslag van de Verenigde Vergadering van HH Delfland CDA vraagt aandacht voor invoering vaarvignettenHet CDA heeft gevraagd om onderzoek te doen naar invoering van vaarvignetten. In 2015 zijn deze afgeschaft om de regeldruk te verminderen. Sindsdien neemt de overlast van te hard varende boten toe, is...

Stremmingen oktober 2023

21 september 2023  -  Activiteiten
In de maand oktober staan er werkzaamheden op stapel in ons vaargebied waardoor de route over het Westland niet vaarbaar is. Zie de website van HHDelfland Zowel de routes via 't Haantje en de Buitenwatersloot worden aangepakt.

Inschrijven Winterberging

01 september 2023  -  Winterberging
Per 1 september kunnen de niet-leden inschrijven voor de wintervberging op het terrein van SW Vlietland Maassluis. Vrijdag 27 oktober tilt de kraan van Boekestijn onze schepen op de kant.Op 13 april gaan de schepen weer te water. Schippers die in kunnen loggen op onze site kunnen scrollen naar de activiteit op 27 oktober, klikken en formulier invullen. De meeste gegevens zijn dan al ingevuld.Sc...

Stremmingen

08 mei 2023  -  Vaarweginformatie
Er zijn nogal wat werkzaamheden op- en langs het vaarwater van Delfland.  KLIK HIER voor de laatste info Ook bij de Woudsebrug is men bezig, de doorvaarthoogte is daar nu maximaal 1,50 meter. Onbekend is hoe lang dat gaat duren.

Streetview reed langs

23 april 2023  -  Activiteiten
In november 2022 reed de Google Streetview auto voorbij over de Noordvliet, Op Google Maps staan nu de nieuwste plaatjes van onze haven... Ook vanaf de Zuidvliet trouwens.  

S.W.C. Vlietland

Gemeten  12:30
Temp15°C
WindW3 bft
LV88  
havenzicht