langeplank
Zoeken

Route over Schipluiden weer vrij

18 oktober 2018  -  Vaarweginformatie
Er kan weer via Schipluiden gevaren worden, de kapotte brug is gerepareerd.Zie de laatste Nieuwsflits van Westland (18 oktober)https://www.dropbox.com/home/nieuwsflitsen De route via 't Haantje is voorlopig nog gestremd. 

Overzicht winterberging 2018-2019

17 oktober 2018  -  Activiteiten
  KLIK HIER voor een overzicht waar de schepen op het terrein komen te staan. Als uw schip ontbreekt of er ten onrechte op staat: neem contact op met de havenmeester.

HH Delfland grote plannen met natuur

16 oktober 2018  -  Vaarweginformatie
Nieuwsbrief Hoogheemraadschap van Delfland - 16 oktober 2018 Onze achtertuin wordt meer en meer natuur. De Commandeurspolder wordt geschikter gemaakt voor weidevogels. Dit en meer nieuws leest u in de Nieuwsbrief van 16 oktober. KLIK HIER voor de nieuwsbrief

Schuttijden Monstersche Sluis

10 september 2018  -  Activiteiten
Op de website staan de schut-tijden van de Monstersche Sluis vermeld. De tabel gaat voorlopig tot 15 oktober. KLIK HIER voor de informatie KLIK HIER voor de getijdentabel voor Maassluis 2018 KLIK HIER voor de getijdentabel voor Maassluis 2019 Bovengenoemde tijden uiteraard onder voorbehoud, afhankelijk van de omstandigheden.

Sluizen draaien weer

09 september 2018  -  Activiteiten
Bericht van HH Delfland: Afgelopen maanden gold er voor Parksluizen, de Vlaardinger Driesluizen en de Buitensluis Schiedam een aangepast schutregime. Dit om te voorkomen dat er bij het in- en uitlaten van schepen naar de Nieuwe waterweg zout water het gebied binnenstroomt. Dit aangepaste regime is opgeschort. Mede door de regenval en de aanvoer van zoetwater uit het Brielse Meer is er momentee...

S.W.C. Vlietland

Gemeten  19:30
Temp9°C
WindWNW1 bft
LV75  
havenzicht