langeplank
Zoeken

De drie Aries

21 juni 2018  -  Lief en leed
Weinig nieuws momenteel maar komkommernieuws is ook nieuws. Van de week heel toevallig een samenscholing van onze drie Aries. Waar het gesprek over ging? Toch een bijzondere foto.  

Aanpak wateroverlast

06 juni 2018  -  Activiteiten
Al jaren heeft Vlietland last van regenwater dat niet weg wil. Er is al van alles geprobeerd maar het blijft dweilen met de kraan open. Nu is besloten het anders aan te pakken. Bij wijze van proef is een greppel gegraven om het (grond)waterpeil te monitoren, regenwater in op te vangen en teveel water er uit te pompen. Dit is nog een test, als dit een succes blijkt dan wordt de greppe...

Nieuwe sponsor: Admiraal Zeilmakerij

10 april 2018  -  Van het bestuur
Zeilmaker Arie Admiraal heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Hij maakt en repareert allerlei soorten zeilen, en heeft naar tevredenheid al diverse klanten op Vlietland geholpen. Zijn advertentie zal regelmatig in onze publicaties verschijnen.

Ton Pons benoemd tot erelid

10 april 2018  -  Van het bestuur
Het heeft het bestuur van WSC Vlietland behaagd om aftredend voorzitter Ton Pons te benoemen tot erelid. Dit gebeurde tijdens de jaarvergadering op 23 maart 2018. Ton was als voorzitter een duizendpoot die als een spin in het web zijn taken vervulde. En meer!Zijn opvolger Wim Verschuur zal zijn handen vol hebben om de taken van Ton over te nemen en daarnaast zijn taken als secretaris over te d...

Nieuwe website

27 maart 2018  -  Van het bestuur
Welkom op onze vernieuwde website! De site is nooit helemaal af, als u ideeën heeft om de site nog beter te krijgen mail dan even naar de webmaster Veel leesplezier!

S.W.C. Vlietland

Gemeten  04:00
Temp9°C
WindWNW2 bft
LV92  
havenzicht