langeplank
Zoeken

Kerkpolderbrug weer open

18 april 2022  -  Vaarweginformatie
De Kerkpolderbrug in Schipluiden is gerepareerd. Vaar- en wegverkeer kunnen er gewoon weer langs. https://wos.nl/nieuws/artikel/kerkpolderbrug-in-schipluiden-buiten-gebruik en https://wos.nl/nieuws/artikel/kerkpolderbrug-weer-open

Eerste nieuwe steigers in gebruik

18 februari 2022  -  Van het bestuur
De steigers aan de Noordvliet zijn klaar. Tijd voor Berkhout om aan de Zuidvliet te beginnen. Jan Edelenbos, Peet Boer en Rick van der Endt waren de eersten die hun boot omvoeren naar de Noordvliet. De Schakel maakte er ook melding van KLIK HIER

Nieuwe tarieflijsten 2022

22 januari 2022  -  Activiteiten
De tarieven voor 2022 van S.C. Vlietland staan on-line. Voor de niet-leden vindt u ze HIER De leden vinden hun tarieflijst op het besloten gedeelte.

Doorvaart Amsterdam niet meer gratis

07 januari 2022  -  Activiteiten
Het zong al een tijdje rond, werd uitgesteld maar de kogel is toch door de kerk. Vanaf heden kom je Amsterdam niet meer door zonder een vignet te kopen.  KLIK HIER voor het bericht van het Watersportverbond.

Eerste paal steiger vervanging

24 december 2021  -  Van het bestuur
Vrijdag 17 december mocht onze Marry de eerste paal voor de nieuwe steigers er in jassen. Onder toezicht van aannemer Berkhout uiteraard. De Schakel weidde er een artikel aan:https://www.maassluisecourant.nl/nl/artikel/20424/vervangen-steigers-en-uitbreiding-jachthaven-vlietland-gestart Voorzitter Wim Verschuur begeleidde deze mijlpaal met een toespraak.

S.W.C. Vlietland

Gemeten  03:30
Temp15°C
WindWZW3 bft
LV85  
havenzicht