langeplank
Captain: Mailing preview
 
vlietlandvlag-kl3

Watersportcentrum Vlietland Maassluis

 

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

 • Agenda
 • Nieuwe aspirant leden
 • Einde Winterberging
 • Nieuwe tarieven
 • Straatwerk bij woonark
 • Zonnepanelen op loods
 • Uitbreiding Vlietland
 • ZWH
 • Openingstocht 2024
 • Reageren

Agenda:

 • 5 mei Start openingstocht
swemmer2017

Nieuwe aspirant leden
Aan het begin van de laatste bestuursvergadering waren enkele aspirant leden aanwezig om kennis te maken en kennis te nemen van de belangrijkste rechten en plichten op Vlietland. Sjoerd van der Brugge, Frank Smits, Rob Storm, Djuri van Buuren en Tim Teerlink konden een ligplaats innemen, wij heten hun hartelijk welkom.

.

Einde Winterberging
20 april 2024, koud weer, matige noordenwind en af en toe een bui. Voor het eerst op een zaterdag, met nieuw systeem van werken. Verliep gladjes en ruim op tijd klaar.

Sjaak van den Heuvel maakte een paar foto's voor onze Facebook

ewb2024

 

Zonnepanelen
Door het slechte weer van afgelopen tijd loopt de installateur achter met hun werkzaamheden. Verwacht wordt nu dat zij begin juni het dak van onze loods op gaan.

We houden u op de hoogte, de elektriciteit zal voor enige tijd afgesloten moeten worden...

segment

Nieuwe tarieven 2024
Het zal u niet verbazen, de tarieven voor 2024 gaan enige procenten omhoog. Per 1 juni wordt de nieuwe tarieflijst verwacht.

 

Onderhoud terrein, Vlietland afgesloten voor auto's
Per mail hebt u het bericht ontvangen dat Vlietland ontoegankelijk is voor auto's in de periode van 25 april tot 3 mei. In het weekend van 27-28 april wordt er niet gewerkt dus kunt u naar verwachting gewoon met de auto komen.

 

Uitbreiding Vlietland
De papieren voorbereidingen voor onze beoogde uitbreiding vorderen langzaam maar zeker. De laatste hobbel is de gemeentelijke vergunning. Parkeergelegenheid is geregeld, op het hele terrein zal geparkeerd moeten kunnen worden indien nodig, en er zal voldoende capaciteit moeten zijn om de fietsen veilig te stallen. Dit alles om overlast aan de buurt te voorkomen.

Het voorkomen van overlast staat hoog in het vaandel van de gemeente, we moeten ook nog "participeren" met onze buren d.w.z. onze plannen bekend maken aan de buurt en eventuele ongerustheid wegnemen.

polyestershop2018
 

ZWH
Dit seizoen staat er veel schilderwerk op stapel, zoals de woonark en de kantine. Er zijn onder u vast wel enkele ZWH'ers die een goede hand van schilderen hebben. Meld je dan aan bij Richard Smit hwz.[antispam].@vlietlandmaassluis.nl

 

Openingstocht 2024
De openingstocht start op zondag 5 mei, de schepen passeren dan de Monsterschesluis en nemen ligplaats achter de kerk. Maandagmorgen bij opkomend getij varen de schepen Het Scheur op. 
De route en de verhalen? Jan Willem Rietveld houdt het thuisfront wel op de hoogte. We hopen op goed weer en niet van die koude nachten zoals we nu hebben.

 

Vaarweginformatie
In de regio worden diverse werkzaamheden uitgevoerd met stremmingen tot gevolg.
KLIK HIER voor een overzicht.

wakker
 
zwekologo2019
 
smit-logo-met-adres

Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? KLIK HIER om u af te melden

Reageren op deze nieuwsbrief?
Dat kan. Stuur een bericht naar de communicatiecommissie.

Of benader een bestuurslid per telefoon of op de haven. 

nieuwsbrief-footer
 

S.W.C. Vlietland

Gemeten  18:20
Temp15°C
WindWNW2 bft
LV85  
havenzicht