langeplank

Werkverdeling ZWH 2023

Beste ZWH leden,

In 2021 zijn we begonnen met een nieuwe opzet voor de opkomst van de zelfwerkzaamheid (ZWH).
Dit heeft geresulteerd in betere opkomst dan voorgaande jaren.
We willen vanaf 2023 gebruik maken van activiteiten binnen onze website. Deze zijn zichtbaar nadat u bent ingelogd. U kunt deze activiteiten zelf beheren door werkdagen bij verhindering opnieuw te plannen.

Ik heb voor u het nieuwe rooster voor 2023, we verwachten van u dat u op de geplande dagen aanwezig bent om zwh werkzaamheden te verrichten. Er is voor het hele jaar een activiteitenplanning gemaakt, deze planning kunt u inzien in de ledenadministratie nadat u bent ingelogd.

Indien u onverhoopt niet kunt door ziekte of vakantie regel dan zelf een vervanger bv een familielid kennis of vriend. Lukt dit ook niet, log dan in via de website en annuleer uw beurt, maar zorg ervoor dat je gelijk een nieuwe inschrijving maakt voor een komende zwh dag.
Werkbeurten die worden verzuimd worden aan het einde van het seizoen geinventariseerd en waar nodig in rekening gebracht. We rekenen op jullie komst.

Met vriendelijke groeten,
namens de Havencommisie.
Richard Smit

Lukt het bovenstaande niet om te komen en vervanging te regelen neem dan contact op. 

  • per e-mail aan coördinator Richard Smit hwz.[antispam].@vlietlandmaassluis.nl 
  • Voor het niet op komen dagen zonder dat er voor vervanging is gezorgd wordt er per uur een bedrag van €28,33 in rekening gebracht. (Dit bedrag is gebaseerd op het geheel afkopen van de jaarlijkse ZWH, €425,00 : 15 uur = €28,33).
  • Bovenstaande wil niet zeggen dat u het kunt afkopen. Het streven van de vereniging is dat iedereen zijn werkbeurten verricht!!!!

Naam: ZWH rooster 2023
Type: pdf
Grootte: 1.16 MB
 Download

S.W.C. Vlietland

Gemeten  07:30
Temp-1°C
WindNNO2 bft
LV99  
havenzicht