langeplank

Heeft u een Mijn Vlietland account? Log dan in!


Lees eerst hoe wij met uw privacy omgaan

AANVRAAGFORMULIER WACHTLIJST / LIDMAATSCHAP

Het onderstaande formulier is voor plaatsing op de wachtlijst. Voor het vervolgens formeel lid worden van Stichting Watersportcentrum Vlietland (formeel heet dat: ‘contribuant’) kijken we o.a. naar de volgende zaken:

  • Er moet een passende ligplaats beschikbaar zijn/komen voor uw boot; de kenmerken van uw boot zijn daarbij dus van belang.
  • De positie op de wachtlijst.

Staat u op de wachtlijst en verhuist u of koopt u een andere boot dan waar u zich mee heeft ingeschreven, laat het ons dan a.u.b. zo spoedig mogelijk weten.

Vult u a.u.b. het onderstaande formulier in. Wanneer u op de knop verzenden drukt (onderaan), zendt u het formulier naar uw eigen e-mail adres. Wanneer u het formulier dan uitprint en ondertekent verzoeken wij u dit af te geven bij onze havenmeester(es) dhr. of mw. Van Dijk, Zuidvliet 117, 3141SX te Maassluis onder betaling van 20 Euro inschrijfgeld.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de SW Vlietland

Goed om te weten:

  • De wachtlijst is lang en de voorgenomen uitbreiding is nog in de papieren fase. Een ligplaats op korte termijn is dus niet waarschijnlijk.
  • SW Vlietland is een verenigingshaven met een verenigingsleven, zelfwerkzaamheid en dientengevolge lage tarieven. Indien u alleen een ligplaats zoekt, kunt u beter een commerciële haven opzoeken.

Algemeen

 

Contact privé

 

Bezoekadres

 

 

Overige

 

Datum:...........................      Handtekening aanvrager:.......................................................…

 

Dit formulier inleveren bij de havenmeester(es), dhr. of mw. Van Dijk, Zuidvliet 117, 3141 SX  Maassluis

************************************************************************************

In te vullen door de stichting: Inschrijfgeld € ……..,… betaald havenmeester J/N

Datum van ontvangst:...............................       Datum inschrijving wachtlijst:.........................…,  Opmerkingen:.......................................................................................................................


Beveiligingscode Beveiligingscode

S.W.C. Vlietland

Gemeten  07:20
Temp14°C
WindWNW1 bft
LV97  
havenzicht